Graag stellen wij ons aan u voor

Werkzaam in de regio Hoofddorp en omstreken zijn wij inmiddels ruim 30 jaar specialist op het gebied van parket schuren en het behandelen van houten vloeren met afwerkingen zoals: olie, hardwax olie en lak.

Door de jaren heen hebben wij ons bewezen als specialisten ten hebben we voor vele particulieren en bedrijven houten vloeren geschuurd, behandeld en onderhouden. Veelal worden wij gecomplimeteerd over onze deskundigheid, vakkundigheid, aftersales, servicelevel en klantvriendelijkheid.

Om een goede inschatting te kunnen maken van de houten vloer komen wij altijd eerst bij u langs op locatie voor een vloerinspectie hetgeen geheel vrijblijvend is. Wij denken namelijk graag mee en geven daarbij deskundig advies.

Aan de hand van de bevindingen en rekening houdende met uw wensen komen we in overleg met u tot de mooiste behandeling van uw houten vloer. Na ons bezoek ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Mocht u vragen hebben over uw parketvloer of direct een afspraak willen maken? Dan kunt u ons ook altijd even bellen voor het maken van een afspraak of het verkrijgen van een deskundig advies.

Liever snel een prijsindicatie ontvangen? vul dan het offerte formulier in. De offerte ontvangt u binnen 1 dag van ons per mail of indien gewenst via what’s app.

Wij zijn u graag van dienst.

Hartelijke groeten,

Marco van der Linden | MP Schuurtechniek®

wagenpark MP Schuurtechniek
Marco van der Linden

Marco van der Linden

Eigenaar en Meester Parketteur

Meer dan 30 jaar ervaring als Parketteur

Richard

Richard

Parketteur

Meer dan 15 jaar ervaring als Parketteur

Hobi

Hobi

Parketteur

Meer dan 10 jaar ervaring als Parketteur

Jeroen

Jeroen

Parketteur

Meer dan 10 jaar ervaring als Parketteur

Call Now Button