Parket Onderhoud

Veel woningen in Hoofddorp en omgeving zijn voorzien van schitterende parketvloeren. Wel is dit type vloeren ontvankelijk voor vervuiling en verkleuring. Zonder een goede beschermlaag kunnen ze ook vrij eenvoudig beschadigd raken. Gelukkig zijn er verschillende manieren om hier iets aan te doen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in parket onderhoud en renovaties. Dit betekent dat we uw parket met flinke gebruikssporen met slechts één enkele behandeling kunnen omtoveren naar een vrijwel nieuwe vloer.

Parket Onderhoud
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Hoofddorp – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hoofddorp- 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Aalsmeer – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hillegom – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Met periodiek onderhoud een langere levensduur

Onderhoud is belangrijk om de kwaliteit en de uitstraling in orde te houden. Dit ziet u terug in het exterieur van uw woning, maar ook in een onderdeel als de vloer. Ons professionele periodieke onderhoud zorgt ervoor dat uw parket krachtiger blijft en dat hij een stuk langer meegaat. Dit scheelt veel nieuwe grondstoffen, omdat u geen complete nieuwe vloer hoeft te bestellen. Daarnaast scheelt het u ook ontzettend veel geld.

Parket Schuren en Oliën

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Geoliede parketvloer laten onderhouden

Houten vloeren die behandeld zijn met olie, zijn nog beter beschermd bij wisselingen in de temperatuur. Zo is het dus altijd een goed idee om bij vloerverwarming te kiezen voor parketolie. Bij het parket onderhoud en professioneel reinigen van de vloer wordt daarom altijd speciaal reinigingsmiddel ingezet. Dit tast de oliecoating niet aan, zodat uw parket er prachtig uit blijft zien en op de juiste manier beschermd blijft. Bij de onderhoudsbeurt is het mogelijk om een extra olielaag aan uw houten vloer toe te voegen. Op die manier is hij nog beter en nog langer beschermd.

Gelakte houten vloer Hoofddorp onderhouden

Een onbehandelde vloer of parket zonder een goede coating is ontzettend kwetsbaar. Hij kan sneller verslijten en verkleuren, maar daarnaast loopt hij ook het risico op onherstelbare beschadiging. Een behandeling door de vakman voorkomt dit soort ellende. Ook bij het parket onderhoud aan uw gelakte vloer gebruiken we doelgerichte en speciaal ontwikkelde reinigingsproducten. Deze houden de laklaag op volle kracht en geven het hout een schitterende aanblik.

Laat uw parket vrijblijvend inspecteren door onze experts

Misschien is parket onderhoud ook bij u nodig. Om hier meer zekerheid over te krijgen, kunt u geheel vrijblijvend een vloercontrole laten uitvoeren door één van onze parket experts. Bij deze inspectie wordt uw vloer grondig bekeken en de parketteur maakt een vrijblijvend plan voor de ideale behandeling. Afhankelijk van de aanwezige beschadigingen, verkleuringen en vervuiling zullen we adviseren om uw houten vloer te laten onderhouden of juist te renoveren.

Vloer laten onderhouden door een CBW-erkende specialist

Laat u het parket onderhoud in Hoofddorp uitvoeren door onze vakmannen? Dan bent u in ieder geval zeker van een hoogwaardige behandeling tegen een aantrekkelijke prijs. Dit staat garant voor een prachtig eindresultaat dat u zeker zal bekoren. Verder ontvangt u een uitgebreide CBW-garantie op alle werkzaamheden. Heeft u vragen over onze behandelingen voor parketvloeren, onze werkwijze of onze tarieven? U kunt vanzelfsprekend altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button