Parket Schuren in Nieuw-Vennep

Laat uw parket schuren in Nieuw-Vennep door MP Schuurtechniek! Verschijnen er steeds meer vlekken en beschadigingen op uw houten vloer? Dan is het tijd om in te grijpen. U kunt het beste uw parket in Nieuw-Vennep laten schuren door de lokale specialist. Uw houten vloer wordt dan uitgebreid behandeld en klaargemaakt voor nog een ronde. Kiest u voor ons bedrijf? Dan beginnen we met parket schuren Nieuw-Vennep met de grove en fijne korrel. Zo worden alle oppervlakkige en ook de diepere beschadigingen geheel verwijderd. Daarna polijsten we de vloer. Hierna is hij klaar voor de finish. Afhankelijk van wat u wilt, behandelen we hem met lak, hardwax of olie.

parket schuren in Nieuw-Vennep

Gespecialiseerd in Parket schuren

Parket schuren Nieuw-Vennep is een team bestaande uit enthousiaste en heel ervaren parketteurs. We zitten tegenwoordig alweer meer dan 30 jaar in ons mooie vak en zijn gespecialiseerd in houten vloer renovaties op alle mogelijke manieren. Bij elke klus gebruiken we de stofvrije schuurmachine. Dit apparaat is echt ideaal, want hij stelt ons in staat om schoner, prettiger en ook nog eens sneller te werken. Het heeft bovendien als groot voordeel dat u na de renovatie sneller weer de ruimte kunt betreden.

parket schuren in Nieuw-Vennep
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Hoofddorp – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hoofddorp- 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Aalsmeer – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hillegom – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Beste moment voor parket schuren Nieuw-Vennep

Het is nooit goed om het schuren van uw parket uit te stellen. Dit zou namelijk betekenen dat vuil en andere deeltjes langer de kans krijgen om het houten vloeroppervlak te beschadigen. Hier zit u niet op te wachten en wij uiteraard ook niet! Ziet u kleine beschadigingen op uw parket of zijn er verkleuringen of vlekken ontstaan? Bel of mail ons gelijk even voor het maken van een afspraak. We kunnen vaak al heel snel beginnen, zodat u sneller van uw vloerprobleem af bent.

parket schuren in Nieuw-Vennep

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

De juiste vloerafwerking

We kunnen uw vloer na het parket schuren Nieuw-Vennep op meerdere manieren afwerken. Zo is er lak, maar ook kunt u kiezen voor een oliebehandeling of hardwaxcoating. Elk product is uniek en geeft het hout een heel eigen uitstraling. Het is ontzettend belangrijk om uw vloer altijd goed te laten afwerken. Zo beschermen we het hout en voorkomen we dat het kwetsbaar wordt voor nieuwe beschadigingen, vervuiling en andere vervelende zaken. Voor we uw parket echt gaan schuren, komen we graag eerst langs. We beoordelen uw vloer en laten u de vele beschikbare kleuren zien met behulp van onze kleurenwaaiers.

Uitstekend beoordeeld en gecertificeerd

Bij het selecteren van een goed vakbedrijf voor uw houten vloer renovatie is kwaliteit natuurlijk erg belangrijk. Bij ons mag u rekenen op vakmanschap pur sang en enorm veel ervaring. Verder vertellen we u vol trots over onze beoordelingen op klantenvertellen. Gemiddeld krijgen we van onze klanten het rapportcijfer 9,5! Wij hopen dat u net zo tevreden zult zijn met uw eigen houten vloer renovatie en zien ernaar uit om snel wat van u te horen! Kies voor een gratis inspectie van uw parket of plan gelijk een complete renovatie in!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button