Parket Schuren in Lisse

Laat uw parket schuren in Lisse door MP Schuurtechniek! In het hele land zijn ontzettend veel woningen met prachtige parketvloeren. In Lisse is dat beslist niet anders. Heeft u zelf ook zo’n schitterende kwaliteitsvloer liggen, maar valt het u steeds vaker op dat hij wat aan glans verliest? Kies dan voor vakkundig parket schuren Lisse door ons gespecialiseerde team. Wij verwijderen kleine en grote schade en maken het parket weer precies zo mooi als in het begin. Veelal hebben we hier maximaal twee dagen voor nodig. Een parket renovatie is niet alleen flink goedkoper dan een nieuwe vloer, maar is ook veel beter voor ons milieu.

parket schuren in Lisse

Al 30 jaar de expert in parket schuren

De mannen van Parket Schuren Lisse zijn allemaal ontzettend ervaren en zijn uiteraard in het bezit van het vakdiploma allround parketteur. We voeren al 30 jaar de mooiste houten vloer renovaties uit in de regio Lisse en doen dit altijd met veel oog voor detail. Wij willen net als u dat het parket weer naar die mooie nieuwstaat wordt teruggebracht. Daarom zetten we enkel de beste professionele apparatuur in en kiezen we altijd voor de meest hoogwaardige producten voor de afwerking.

parket schuren in Lisse
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Hoofddorp – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hoofddorp- 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Aalsmeer – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hillegom – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Wanneer moet ik mijn parket laten schuren in Lisse?

Het is aan te raden om een parket renovatie niet te lang op zijn beloop te laten. Doet u niets aan uw beschadigde of verontreinigde houten vloer? Dan stapelen de problemen zich alleen maar op en wordt de schade alleen maar erger. Weet u niet zeker of het al tijd is voor parket schuren Lisse? Mail of bel ons, zodat we een afspraak kunnen maken voor een inspectie. We checken de staat van het hout en kunnen u exact vertellen wat het nodig heeft.

parket schuren in Lisse

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Een goede bescherming voor uw houten vloer

Een boterham zonder beleg is natuurlijk niets aan. Om er echt van te kunnen genieten, is het belangrijk om er iets op te doen. Zo is het bij een parket renovatie ook. Door het schuren worden oneffenheden verwijderd en wordt uw vloer weer egaal en schoon. Om hem langer mooi te houden, moet er alleen nog een beschermende coating op. Zo wordt hij niet direct weer vies en beschadigt hij voortaan ook niet zo snel. Bij de afwerking van uw geschuurde houten vloer kunt u kiezen uit diverse producten (lak, olie en hardwax) en vele kleuren en uitvoeringen.

Gewaardeerd en erkend vakbedrijf in parket renovaties

Klanttevredenheid is voor ons enorm belangrijk, want zonder blije klanten heeft ons werk weinig zin. Daarom doen we er alles aan om onze zeer gewaardeerde klanten tevreden te stellen. Dit komt tot uiting in onze prachtige beoordelingen op klantenvertellen. Hier krijgen we niet minder dan een 9,5 voor ons werk! Doordat we bovendien aangesloten zijn bij het CBW, ontvangt u bij ons altijd een ruime garantie op al het geleverde werk. Aarzel dus niet, maar maak vandaag nog de weloverwogen keuze voor parket schuren Lisse!

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button