Parket renovatie in Hoofddorp e.O.

U wilt een parket renovatie laten uitvoeren? Dat is een uitstekend idee! Dankzij deze totaalbehandeling is het mogelijk om te vloer helemaal te egaliseren en vrij te maken van ontsierende zaken als slijtage en beschadigingen. Het beste resultaat bereikt u wanneer u de renovatie door een professional laat uitvoeren. Met ons bedrijf verzorgen wij parket renovaties van de hoogste kwaliteit in de hele regio Hoofddorp. U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken voor een advies of kosteloze inspectie van uw parketvloer.

Parket Renovatie

Al 30 jaar voeren wij parket onderhoud en renovaties uit

Parketvloeren mooier maken dan ooit tevoren, dat is wat wij doen. Met inmiddels ruim 30 jaar ervaring op de teller mag u ons met recht een parket specialist noemen. Ons aanbod bestaat uit vakkundige houten vloer renovaties en parket onderhoud. Op deze manier kunt u altijd kiezen voor de beste optie voor uw vloer. Bij lichte vervuiling en minieme schade is parket onderhoud een goede keuze. Heeft uw vloer veel schade en is hij vervuild of verkleurd? Laat dan liever een volledige parket renovatie uitvoeren.

Parket Renovatie
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Hoofddorp – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hoofddorp- 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Aalsmeer – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hillegom – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Parketvloer Hoofddorp laten schuren

De hoofdmoot van onze parket renovaties is het schuren van het vloeroppervlak. Met het stofarme schuurapparaat gaan we aan het werk om uw vloer in meerdere fijne en grove fases te schuren. Hierdoor wordt uw parket vrij van oneffenheden en ook is hij nu weer helemaal egaal. Vrijkomende deeltjes, zoals houtsnippertjes en stof, worden door het apparaat onmiddellijk opgezogen en in een reservoir behouden. Zo is er nauwelijks uitstoot van viezigheid tijdens de renovatie van uw vloer.

Houten vloer Hoofddorp schuren en oliën

Een geschuurde vloer ziet er best mooi uit, maar nog mooier wordt hij dankzij een nette afwerking. Het oliën van uw parket is een schitterende manier om een voller en warmer resultaat te creëren. Bovendien helpt de olielaag om nieuwe verontreiniging en het ontstaan van beschadigingen te voorkomen. Voor het afwerken met parketolie kunt u kiezen uit diverse kleuren.

Parketvloer schuren en opnieuw lakken

Heeft het aflakken van de vloer uw voorkeur? Maak dan een mooie keuze met behulp van onze praktische kleurenwaaiers. Het brede scala aan kleuren maakt dat er altijd een perfecte optie voor u bijzit! Het lakken van parket is natuurlijk niet alleen cosmetisch. Deze coating zorgt er namelijk ook voor dat uw vloer goed beschermd is tegen allerlei externe invloeden.

Gratis inspectie van uw parketvloer

Twijfelt u tussen parket onderhoud en een volledige renovatiebeurt? Een vloerinspectie biedt uitkomst! Deze kunt u helemaal vrijblijvend door onze parketteurs laten uitvoeren. Bij de inspectie krijgt u tevens een goed behandeladvies. Dit alles is gratis en verplicht u tot niets. Bent u overtuigd van de vele voordelen van onze parket behandelingen? Plan dan een onderhoudsbeurt of parket renovatie in. Wij stellen graag een offerte voor u op, zodat u direct kunt zien hoe voordelig we zijn!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button