Parket Schuren

Woont u in de regio Hoofddorp en bent u nog op zoek naar een goede specialist voor het parket schuren? Zoek niet verder, want u heeft ons gevonden! Wij zijn een erkend parketbedrijf bestaande uit topparketteurs met veel liefde voor houten vloeren in alle soorten en maten. We worden uitstekend beoordeeld door onze klanten en kunnen niet wachten om ook voor u een prachtige parket renovatie te verzorgen. Vertel ons direct wat u voor ogen heeft of laat u adviseren en inspireren tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis. Vervolgens renoveren wij uw vloer met een coating naar keuze, zodat hij weer gaat stralen.

Parket Schuren
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Hoofddorp – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hoofddorp- 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Aalsmeer – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hillegom – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Parket Schuren en Oliën

Bij parket schuren en afwerken is de klant echt altijd koning. Uw keuzes staan voorop bij het renoveren van uw houten vloer en daarom mag u zeggen of u kiest voor olie, lak of hardwax. Een geoliede houten vloer ziet er warm en sfeervol uit, zodat de ruimte direct een stuk gezelliger oogt. Daarnaast is parketolie ook een perfect beschermmiddel. Het voorkomt onder meer het krommen, uitzetten en scheuren van het hout, vooral bij temperatuurswisselingen. Zo is het een uitstekende keuze als u uw houten vloer met daaronder vloerverwarming wilt laten renoveren.

Parket Schuren en Lakken

Het parket schuren en lakken is van oudsher een populaire manier om houten vloeren langer goed te houden. Na de professionele herstelbeurt gaat uw parket langer mee en ziet hij er ook veel langer uit als nieuw. Gefaseerd lakken in ultradunne lagen geeft het beste resultaat. Tussen elk laklaag door wordt het vloeroppervlak gepolijst, waardoor de coating beter hecht. Bij het aflakken van de vloer kunt u kiezen uit matte, ultra matte, ultra glanzende en licht glanzende variaties in verschillende kleuren.

Hardwax Olie: extra bescherming

Hardwax olie is een ontzettend mooi en waardevol middel, omdat het uw houten vloer echt laat stralen en ook nog eens optimaal beschermt. Voortaan zal uw parket niet meer zo gauw vervuilen en ook bekende veroorzakers van schade, zoals steentjes en zand, krijgen minder vat op uw vloer. Overweegt u om uw parket te laten opschuren en te behandelen met een fraaie hardwax olie? Wij laten u de beschikbare kleuren graag zien, zodat u de perfecte keuze voor uw houten vloer kunt maken.

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Stofarm parket schuren met 30 jaar ervaring

Als we onze parket renovaties uitvoeren, kunnen we lichte vervuiling nooit helemaal uitsluiten. Toch kunnen we het wel beperken. De stofarme parketschuurmachine is hierbij het ideale hulpmiddel gebleken. We gebruiken deze methode al enkele tientallen jaren en zijn er nog altijd zeer tevreden over. Dankzij deze innovatieve machine kunnen we sneller en schoner parket schuren. Er dwarrelen minder stofjes door de lucht, wat ook nog eens beter is voor de luchtwegen. Bovendien kunnen we de renovatie sneller afronden, zodat klanten zoals u de houten vloer weer eerder kunnen gebruiken.

Vakkundig parketbedrijf met CBW-keurmerk

Parket Schuren Hoofddorp is een vakkundig parketbedrijf met een CBW-keurmerk. Dit houdt in dat u bij de parketvloer renovatie een uitgebreide garantie krijgt op het hele werk. Dit biedt u meer zekerheid en verzekert u altijd van een professionele renovatie. Deze wordt uitgevoerd door onze ervaren en zeer deskundige medewerkers. Als opgeleide parketteurs met de benodigde certificaten verzorgen zij graag de perfecte vloertransformatie voor u. Op klantenvertellen, het bekende online recensieplatform, geven onze klanten ons gemiddeld een 9,5. Wij hopen snel voor u aan de slag te mogen gaan en zetten alles in het werk om ook u helemaal tevreden te maken!

Uw vloer gratis laten inspecteren

Wilt u uw houten vloer gratis laten inspecteren door één van onze medewerkers? Dat kan! Vertel ons wanneer we langs kunnen komen en wij staan voor u klaar met een prachtadvies op maat. Het is belangrijk dat de inspectie van uw vloer fysiek gebeurt. U kunt ons uiteraard foto’s toesturen van uw vloer, maar voor de juiste inschatting van de benodigde werkzaamheden is het belangrijk om de vloer echt te zien en te voelen. Uiteraard berekenen wij geen kosten door voor onze parketinspectie en het advies.

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button