Parket Schuren in Bennebroek

Laat uw parket schuren in Bennebroek door MP Schuurtechniek! Parketvloeren worden vaak gekozen omdat ze er mooi uitzien, maar ook omdat ze vrij lang meegaan. Met goed en regelmatig onderhoud kunt u de levensduur van uw vloer verlengen met enkele tientallen jaren. Reden genoeg dus om de staat van uw parket regelmatig te laten controleren. Ontdekt u diepere schade of ernstige parketvervuiling? Laat dan uw parket schuren Bennebroek door de specialisten uit uw eigen regio! Uiteraard zorgen we altijd voor een nette afwerking. Dankzij een toplaag van lak, hardwax of olie ziet uw vloer er direct als nieuw uit.

parket schuren in Bennebroek

De specialisten in parketvloeren schuren

Parket schuren Bennebroek behoort al jaren tot onze kerntaken. Hierbij is het goed om te weten dat we alle soorten parketvloeren kunnen renoveren. Denk aan het populaire halfsteens gelegde parket, maar ook aan visgraatvloeren en parket in de bekende Hongaarse punt. Elke stijl zorgt voor een geheel eigen uitstraling en daarom is het goed om deze stijl netjes te behouden. Wij schuren de vloer zorgvuldig en in ultradunne laagjes, zodat er nooit te veel wordt verwijderd. Dit doen we met onze fijne stofarme schuurmachine die uiteraard geheel op uw vloer wordt afgesteld.

parket schuren in Bennebroek
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Hoofddorp – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hoofddorp- 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Aalsmeer – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hillegom – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Wanneer parket schuren in Bennebroek?

Heeft u het idee dat het tijd is voor parket schuren Bennebroek? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een goed advies op maat. Wacht nooit te lang, want dan kunnen vuil, zand, steentjes en andere zaken uw vloer steeds verder beschadigen. U kunt het beste zo snel mogelijk aan de bel trekken zodra u de eerste signalen ziet van beschadiging of verontreiniging van de vloer. Een professionele renovatie helpt uw houten vloer beter te beschermen en voorkomt dat u een dure nieuwe parketvloer moet leggen.

parket schuren in Bennebroek

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Uw houten vloer op de juiste wijze afwerken

Graag gaan we aan de slag met de renovatie van uw parket in Bennebroek of omgeving. We beginnen met een aantal schuursessies, waarbij we grof en fijn schuren voor een egaal en schoon resultaat. Uw vloer wordt daarna zorgvuldig gepolijst, zodat de nerven van het parket zich goed sluiten. Ten slotte werken we het vloeroppervlak af op een wijze die past bij uw type vloer. Bij ons kunt u onder meer kiezen voor een mooie olie, lak of hardwax olie. Deze producten beschermen de vloer en maken hem ook een stuk mooier. Uiteraard bieden we u hierbij de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet.

Gemiddelde klantbeoordeling: 9,5

Parket Schuren Bennebroek is erkend door het CBW en is tevens een gecertificeerd bedrijf voor houten vloer renovaties. Met een gemiddelde beoordeling van maar liefst 9,5 op klantenvertellen prijzen we onszelf enorm gelukkig. Om een constante en uitermate hoge kwaliteit te kunnen waarborgen, laten onze parketteurs zich regelmatig bijscholen. Daarnaast verdiepen we ons ook altijd in de nieuwste technieken en innovatieve producten die we bij onze renovaties kunnen inzetten. Dit alles om ervoor te zorgen dat u altijd helemaal tevreden bent met het werk dat wij leveren!

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button