Parket Schuren en Oliën

De kans is groot dat uw woning in Hoofddorp of omgeving wordt gesierd door een houten vloer. Vertoont hij de laatste tijd steeds meer mankementen en heeft u te maken met schade en vervuilde vloerdelen? Dan is het een goed idee om uw houten vloer te vernieuwen. Maakt u zich geen zorgen, want u hoeft het bestaande parket niet te verwijderen. We schuren uw complete vloeroppervlak en geven uw huidige parket eenvoudig een nieuw leven. Na het schuren en vervolgens het polijsten is het tijd voor het aanbrengen van een beschermlaag. Een mooie optie is een afwerking met speciale vloerolie.

Parket Schuren en Oliën

Al 30 jaar ervaring in parket schuren en Oliën

Wij houden ons al ruim 30 jaar bezig met het schuren en oliën van alle bekende soorten houten vloeren. Gaandeweg zijn we echte specialisten op dit gebied geworden en we krijgen dan ook doorlopend nieuwe aanvragen voor advies en onze befaamde houten vloer renovaties. Het schuren van de parketvloer doen we altijd met de prettige stofarme schuurmachine. Dit apparaat schuurt en zuigt het afval direct op zodra het vrijkomt. Zo gaat de renovatie een stuk sneller en wordt er nauwelijks viezigheid uitgestoten.

Parket Schuren en Oliën
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Hoofddorp – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hoofddorp- 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Aalsmeer – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hillegom – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Waarom uw houten vloer laten Schuren en Oliën?

Heeft u vloerverwarming in uw woning liggen? Ga dan altijd voor een behandeling van schuren en oliën. Dankzij de krachtige olie ontstaat er een optimale beschermlaag, waardoor de houten vloerdelen niet zullen scheeftrekken of scheuren. Bovendien geven onze hoogwaardige oliesoorten uw parket ook een heel fraaie en luxueuze aanblik. Onze complete renovatie verlengt de levensduur van uw parketvloer en houdt hem veel langer mooi. We kunnen uw houten vloer in allerlei frisse en warme kleuren oliën.

Parket Schuren en Oliën

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Erkend bedrijf in parket renovatie met lovende recensies

Niet alleen zijn we echte experts als het gaat om parketherstel in de regio Hoofddorp, maar ook zijn we erkend door het CBW. Voor u houdt dit concreet in dat u zeker bent van uw aankoop en dat u een goede garantie krijgt op onze vloerbehandelingen. Twijfel dus niet, maar laat het parket schuren en oliën met een gerust hart over aan onze medewerkers. Laat u zeker ook bevestigen in uw keuze door het lezen van onze klantrecensies. Gemiddeld ontvangen we maar liefst een 9,5 van onze klanten!

Onze tips voor het behoud van uw vloer

Na een behandeling van parket schuren en oliën is het natuurlijk zaak om uw vloer extra lang mooi te houden. Dit kan alleen als u goed voor hem zorgt. We raden u daarom altijd aan om los vuil direct weg te halen. Haal sowieso meerdere keren in de week de bezem of stofzuiger over uw vloer. Zo verwijdert u stof, zandkorrels, kleine steentjes en andere vuiligheid die schade aan het parket zou kunnen veroorzaken. Bij het vochtig reinigen van de vloer dient u een schoonmaakproduct te gebruiken dat geschikt is voor het behandelen van geoliede parketvloeren.

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button