Parket Schuren in Amstelveen

Laat uw parket schuren in Amstelveen door MP Schuurtechniek! Veel mensen in de regio Amstelveen beschikken over een parketvloer. Een dergelijke vloer biedt diverse voordelen. Zo is hij vrij eenvoudig schoon te houden en natuurlijk ziet hij er ook gewoon prachtig uit. Na een tijd van intensief gebruik kunt u echter te maken krijgen met vervuiling, het doffer worden van de vloer of zelfs beschadigingen in het hout. Gelukkig bieden wij u via een totaalbehandeling de beste manier om uw vloer gereed te maken voor de toekomst! Professioneel parket schuren Amstelveen rekent helemaal af met vervuiling, schade en verkleuringen en laat uw vloer echt weer helemaal blinken!

parket schuren in Amstelveen

Parket schuren is ons specialisme

We werken inmiddels al enkele tientallen jaren in deze branche. Gedurende deze periode hebben we al voor ontzettend veel mensen hun parket in Hongaarse punt of visgraatmotief mogen renoveren. Uiteraard hebben we ook veel ervaring met de meest voorkomende houten vloeren, zoals parket in halfsteens verband. Geen wens is ons te gek en geen klus is te groot voor ons team van Amstelveense parket specialisten. Bekijk zeker eens een aantal eerdere klussen en zie wat we voor u en uw houten vloer kunnen betekenen.

parket schuren in Amstelveen
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Hoofddorp – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hoofddorp- 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Aalsmeer – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hillegom – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Wanneer kiezen voor parket schuren in Amstelveen?

Het beste kunt u kiezen voor parket schuren Amstelveen zodra u oneffenheden en schade hebt opgemerkt. In de meeste situaties is de schade dan nog niet te groot en is volledig herstel mogelijk. Ook als uw houten vloer ontzettend verontreinigd is, kunt u het beste direct tot actie overgaan en ons inschakelen. Wij komen zo snel mogelijk langs en bespreken samen met u op welke wijze we uw parket schuren Amstelveen. De afwerking wordt afgestemd op uw voorkeuren. Vervolgens kunnen op zeer korte termijn aan het werk gaan voor u!

parket schuren in Amstelveen

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Parketvloer Amstelveen afwerken met lak of olie

Bij elke renovatiebeurt moeten er keuzes gemaakt worden. Zo mag u ons vertellen welke afwerking u wenst. Kies bijvoorbeeld een mooie olie of een schitterend lakje uit onze collectie. De uiteindelijke afwerktijd en droogtijd hangen af van de gekozen optie. Natuurlijk geven we u heel graag een passend kleuradvies. Op die manier weet u zeker dat het nieuwe kleurtje perfect bij uw bestaande parketvloer past. Maak helemaal gratis en vrijblijvend een afspraak met ons voor een advies en inspectie bij u thuis.

Beoordeeld met 9,5 op klantenvertellen en CBW-erkend

Wist u overigens dat ontzettend veel klanten u al voorgingen? Gemiddeld beoordelen ze ons met het prachtige rapportcijfer 9,5. U kunt dus wel stellen dat we apetrots zijn en iedere dag opnieuw voor dit fantastische resultaat gaan. We hopen dat u net zo tevreden zult zijn over ons werk. Bent u nog niet overtuigd? Lees dan een aantal van onze recensies en zie wat mensen van ons vinden. Overigens krijgt u bij ons als erkend CBW-bedrijf standaard diverse garanties. Voldoende reden dus om vandaag nog de keuze te maken voor een parket renovatie door Parket Schuren Amstelveen.

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button