Parket Schuren in Badhoevedorp

Laat uw parket schuren in Badhoevedorp door MP Schuurtechniek! Zelfs met de beste verzorging en regelmatig onderhoud ontkomt ook uw houten vloer niet aan beschadiging en slijtage. Gelukkig is er de eenvoudige behandeling van parket schuren Badhoevedorp. Hiermee brengen we uw parket weer helemaal in zijn oorspronkelijke staat terug, zodat u kunt genieten van een vloer als nieuw. De behandeling duurt gemiddeld hooguit één tot twee dagen en bestaat uit het schuren, polijsten en afwerken van de vloer. Dit alles gebeurt natuurlijk op professionele wijze. Met ons team van parket specialisten kunt u rekenen op enorm veel ervaring en het allerbeste eindresultaat.

parket schuren in Badhoevedorp

Parket schuren is onze specialisatie

Het op en top renoveren van parketvloeren is al jarenlang onze passie. Elke dag staan we weer met veel enthousiasme klaar om nog meer mensen te verblijden met een houten vloer als nieuw. Inmiddels doen we dit werk al meer dan 30 jaar. De vele tevreden klanten die u voorgingen noemen ons zelfs de echte specialist in parket schuren Badhoevedorp. Overigens is het goed om te weten dat we veel ervaring hebben met alle soorten houten vloeren. Zo kunnen we ook parketvloeren in een bijzonder motief prachtig voor u renoveren.

parket schuren in Badhoevedorp
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Hoofddorp – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hoofddorp- 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Aalsmeer – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hillegom – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Wanneer parket laten schuren in Badhoevedorp?

Parket schuren Badhoevedorp is een perfecte manier om uw bestaande vloer nieuw leven in te blazen. Wel is het belangrijk dat dit op tijd gebeurt. Bij voorkeur seint u ons direct in zodra u de eerste sporen van beschadiging, verkleuring of ernstige vervuiling heeft ontdekt. Laat u de ontsieringen te lang zitten zonder behandeling? Dan kunnen ze steeds groter worden en loopt u het risico dat de houten vloer onherstelbaar beschadigd raakt. Een compleet nieuwe parketvloer is natuurlijk ontzettend prijzig en daarom is het veel beter en voordeliger om zo gauw mogelijk uw parket te laten schuren!

parket schuren in Badhoevedorp

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Afwerking van de parketvloer in Badhoevedorp met olie of lak

Na het grondig schuren van de vloer en een professionele polijstbeurt is het belangrijk om het bereikte resultaat vast te houden. Dit doen we door de afwerking met olie of lak. U bepaalt helemaal zelf welke variant het wordt en welke kleur we op uw geheel gerenoveerd parketvloer aanbrengen. Zo kunt u kiezen voor de oude vertrouwde kleur, maar ook kunt u uw vloer een heel nieuwe look geven. Wij geven u vrijblijvend een advies op maat en komen hiervoor graag bij u langs. We kunnen dan ook direct de staat van uw vloer beoordelen en inventariseren hoeveel er precies moet gebeuren om uw parket weer in topconditie te brengen.

CBW-erkend en beoordeeld met een 9,5 op klantenvertellen

Kiest u voor de experts van Parket Schuren Badhoevedorp? Dan bent u zeker van de allerhoogste kwaliteit! We zijn een CBW-erkend bedrijf, waardoor u diverse garanties krijgt op de volledige parket renovatie. Daarnaast hebben we een prachtige klantbeoordeling van gemiddeld 9,5 op klantenvertellen. Maak dus snel een afspraak en laat ook uw houten vloer schitterend herstellen!

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button