Parket Schuren en behandelen met hardwax Olie

Veel mensen roepen onze hulp in als ze hun houten vloer zelf niet meer goed schoon krijgen. Is dit bij u thuis ook het geval en heeft u ook nog eens te maken met lelijke beschadigingen in het parket? Dan is het raadzaam om uw parket te schuren en te laten behandelen met speciale hardwax olie. Het voordeel van onze professionele parket renovaties is dat we snel en ontzettend doelgericht werken. Bovendien zetten we altijd de beste producten in en werken we met een perfect afgestelde schuurmachine.

Parket schuren en behandelen met hardwax olie

onze expertise in parket schuren en behandelen met hardwax olie

Meer dan 30 jaar ervaring maakt ons tot een echte expert in parketvloeren. Wij weten exact wat er nodig is om uw doorleefde houten vloer weer piekfijn in orde te brengen. Wilt u uw parket schuren en behandelen met hardwax olie? Bij ons zit u daarvoor helemaal goed! Ons eerdere werk is te zien op onze website, maar uiteraard lichten we onze werkzaamheden en de vele opties graag nader aan u toe. U kunt volledig vrijblijvend een afspraak met ons maken voor een parketinspectie en een renovatie-advies bij u thuis.

Parket schuren en behandelen met hardwax olie
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Hoofddorp – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hoofddorp- 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Aalsmeer – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hillegom – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Redenen voor parket schuren en een hardwax olie-behandeling

Hout is een prachtig natuurlijk materiaal dat direct zorgt voor meer sfeer in huis. Wanneer het goed onderhouden wordt, is het geschikt om tientallen jaren mee te gaan. We kennen zelfs voorbeelden van houten vloeren die al enkele honderden jaren in gebruik zijn. Belangrijk is vooral om opkomende schade gelijk in de kiem te smoren en om de toplaag goed te beschermen. Door te kiezen voor parket schuren en behandelen met hardwax olie maakt u uw vloer eenvoudig klaar voor een jarenlang gebruik.

Erkend parketbedrijf met lovende recensies

Zoals gezegd hebben we al voor ontzettend veel huishoudens hun bestaande houten vloeren mogen opwaarderen. Eén van de opties is schuren en een aansluitende behandeling met hardwax olie. Natuurlijk is er nog meer mogelijk, zoals een afwerking met vloerlak of parketolie. Mede doordat wij altijd werken volgens de wensen van onze klanten, worden we enorm goed beoordeeld op het online platform klantenvertellen. Ons gemiddelde cijfer is een 9,5! Verder krijgt u bij ons altijd verschillende CBW-garanties, waarmee u zeker bent van een goede aankoop.

Tips na de parket renovatie

De renovatie van uw parket biedt uw vloer enorm veel kansen. Het verlengt zijn levensduur en maakt hem ook gewoon veel mooier. Gaat u er alles aan doen om dit prachtresultaat vast te houden? Volg dan onze tips op! Stofzuig of veeg de vloer meerdere keren per week schoon, zodat er geen zandkorreltjes, steentjes en ander vuil achterblijven. Deze kunnen namelijk zorgen voor krassen en putten in het hout. Gebruik bij het vochtig reinigen van de vloer altijd een schoonmaakproduct dat geschikt is voor hardwax olie coatings. Zo voorkomt u dat de toplaag van uw vloer aangetast wordt en verzwakt raakt.

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button