Parket Schuren in Aalsmeer

Laat uw parket schuren in Aalsmeer door MP Schuurtechniek! Ziet u steeds meer ontsieringen op uw houten vloer, zoals krassen, deuken, putjes en slijtplekken? Dan is het tijd voor parket schuren Aalsmeer. Nu kunt u ervoor kiezen om het zelf te doen, maar een professionele aanpak blijft toch de beste keuze. Ons team van experts staat klaar om u de volledige parket renovatie uit handen te nemen. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring kunnen wij in één tot twee dagen uw volledige houten vloer renoveren. Uiteraard hanteren we hierbij eerlijke en transparante tarieven. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kosteloos adviesgesprek.

parket schuren in Aalsmeer

Parket schuren is onze specialisatie

Het is al ruim 30 jaar geleden dat we begonnen met parket schuren Aalsmeer en omgeving. Inmiddels hebben we werkelijk alle soorten houten vloeren mogen behandelen en zijn we een echte allround expert. Van parket in de Hongaarse punt tot houten visgraat vloeren, we herstellen ze allemaal tot in de puntjes. Zo zorgen we altijd voor een perfect eindresultaat. Mogen we ook voor u aan de slag gaan? Dan kunt u rekenen op ons pure vakmanschap en een parket renovatie van de allerhoogste kwaliteit.

parket schuren in Aalsmeer
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Hoofddorp – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hoofddorp- 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Aalsmeer – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hillegom – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Wanneer parket laten schuren in Aalsmeer?

U wilt natuurlijk dat uw houten vloer zo lang mogelijk meegaat. Dit is immers goed voor uw portemonnee en voor het milieu. Door te kiezen voor een parket renovatie in plaats van een compleet nieuwe vloer, is het mogelijk om enorm te besparen op grondstoffen. U kunt daarom het beste zo snel mogelijk contact met ons opnemen na het ontdekken van beschadigingen en ontsieringen op de vloer. Hoe eerder we erbij zijn, hoe beter het is. In vrijwel alle gevallen kunnen we zo voorkomen dat de vloer onherstelbaar beschadigd raakt.

parket schuren in Aalsmeer

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Afwerking van de parketvloer in Aalsmeer (met olie of lak)

Parket schuren Aalsmeer staat nooit op zichzelf. Om te zorgen voor een blijvend resultaat, is het belangrijk om de vloer ook netjes af te werken. Bij ons kunt u kiezen uit diverse middelen, zoals parketlak en vloerolie. Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder glans en mat. Daarnaast heeft u uiteraard ook de keuze uit een breed scala aan kleuren. Hiermee geven we uw gerenoveerde houten vloer precies de gewenste uitstraling. Vraag ons helemaal vrijblijvend om kleuradvies voor uw vloer of maak zelf een keuze met behulp van onze kleurenwaaiers.

CBW-erkend en beoordeeld met een 9,5 op klantenvertellen

Een goed bedrijf in parketherstel is natuurlijk aangesloten bij het CBW en zo is het ook met Parket Schuren Aalsmeer. Op deze manier bent u verzekerd van diverse garanties bij de complete renovatie van uw parketvloer. Verder beschikken we over een topbeoordeling op het bekende platform klantenvertellen. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5! Dit is natuurlijk een prachtig cijfer waar we enorm trots op zijn en waar we ons elke dag weer met veel plezier voor inzetten. Plan vandaag nog een afspraak in voor parket schuren Aalsmeer!

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button