Parket Schuren en Lakken

Is een goede poetsbeurt niet meer genoeg om uw parketvloer weer netjes te maken? Dan is het raadzaam om hem te laten schuren en lakken. Als expert in vloerherstel staat ons team uit Hoofddorp te allen tijde voor u klaar. Wij ontzorgen u volledig en leveren in slechts één tot twee werkdagen een geheel gerenoveerde parketvloer. Snel, betaalbaar en met een prachtig eindresultaat. Voor het zover is, geven onze gecertificeerde en goed opgeleide parketteurs u een uitgebreid advies. Zo is er voor elke situatie en voor iedere houten vloer de juiste behandeling.

Parket Schuren en Lakken

Parket schuren en lakken in regio Hoofddorp

Al enkele tientallen jaren zijn we werkzaam in de wereld van houten vloeren. We verzorgen diverse soorten onderhoud en volledige renovaties. Een zeer populaire behandeling is het parket schuren en lakken. Dit kunnen we op verschillende manieren voor u uitvoeren. De behandeling wordt altijd begonnen met het schuren van uw parket in een aantal fases. Hierna gaan we de vloer lakken met een glanzende of juist matte variant, afhankelijk van uw voorkeur. Dit lakken gebeurt in meerdere zeer dunne lagen, waardoor het resultaat nog mooier wordt en de coating nog langer houdt.

Parket Schuren en Lakken
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Hoofddorp – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hoofddorp- 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Aalsmeer – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hillegom – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Waarom uw houten vloer Schuren en Lakken?

Door uw vloer te schuren en te lakken, is het mogelijk om zijn levensduur aanzienlijk te verlengen. Oude beschadigingen, verkleuringen en overige ongewenste elementen worden verwijderd en het parket krijgt een nieuwe, beschermende toplaag. Zo raakt uw vloer niet snel opnieuw beschadigd en ook is hij beter bestand tegen de negatieve invloeden van hakschoenen, zware meubels, speelgoed en meer. Een andere reden om uw parketvloer te laten schuren en lakken is dat u hiermee vrij eenvoudig een nieuwe stijl kunt creëren. Hiervoor heeft u deze keuze uit vele tientallen kleuren lak.

Parket Schuren en Lakken

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Uitstekende score op klantenvertellen

Ons bedrijf in parket renovatie is erkend door het CBW. Zo bent u altijd zeker van een goede garantie en een veilige aankoop. Vertrouwt u liever op het oordeel van onze klanten? Lees dan onze recensies en bekijk onze rapportcijfers op het online platform klantenvertellen. Hier krijgen we gemiddeld een 9,5. Meer dan voldoende dus, maar toch is er altijd ruimte voor verdere verbetering. Daarom zetten we ons dag in, dag uit volledig in bij het herstellen van houten vloeren via de prachtige behandeling van schuren en lakken!

Optimaal onderhoud aan uw gerenoveerde parketvloer

Heeft u gekozen voor parket schuren en lakken door de experts uit Hoofddorp? Dan kunt u het periodieke onderhoud eveneens aan ons overlaten. Doet u dit liever zelf? Dan wijzen we u er graag op dat de vloer langer mooi blijft als u hem behandelt met geschikte producten. Voor gelakte parketvloeren betekent dat: reinigen met speciaal schoonmaakmiddel voor gelakt hout. Voor de dagelijkse reiniging gebruikt u het beste een stofzuiger (met de parketborstel) of een zachte bezem. Zo krijgen zand en ander vuil geen kans.

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button