Parket Schuren in Hillegom

Laat uw parket schuren in Hillegom door MP Schuurtechniek! Wordt het tijd dat uw houten vloer met schade en verkleuring hersteld wordt? Kies dan bij voorkeur voor vakkundig parket schuren Hillegom. De professionele behandeling laat vuil, schade en ontsieringen verdwijnen als sneeuw voor de zon en verlengt de levensduur van uw parket. Een parket renovatie door een gespecialiseerd bedrijf is vaak heel betaalbaar en duurt zeker niet lang. Reken op één à twee dagen voor de complete houten vloer renovatie. U kunt uw parket op de oude vertrouwde manier laten afwerken, maar ook is het mogelijk om de vloer een nieuwe aanblik te geven.

parket schuren in Hillegom

Gespecialiseerd in parket renovaties

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het renoveren van houten vloeren in alle stijlen en uitvoeringen. Hiervoor zetten we de methode stofarm parket schuren Hillegom in. Een speciale parketschuurmachine met afzuigsysteem zorgt ervoor dat we uw parket netjes en gelijkmatig kunnen opschuren. Een extra voordeel van deze methode is dat er zo veel minder stof en houtgruis in de ruimte vrijkomt. Dit leidt er weer toe dat we uw houten vloer sneller en extra effectief kunnen renoveren. We hebben minder tijd nodig en leveren een nog mooier eindresultaat. Beter kan het niet.

parket schuren in Hillegom
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Hoofddorp – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hoofddorp- 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Aalsmeer – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Hillegom – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Wanneer overgaan tot parket schuren in Hillegom?

Is uw parketvloer vooral vervuild, maar niet zozeer beschadigd? Dan is het schuren van uw parketvloer meestal niet nodig. Een grondige reinigingsbeurt is vaak voldoende om hem weer op te waarderen. Is er meer aan de hand en ziet u de laatste tijd steeds meer beschadigingen in en op het hout? Dan moet uw parket echt geschuurd worden. Voor de beste resultaten is het goed om hiervoor een gespecialiseerd parketherstelbedrijf in te schakelen. Op dit punt zijn wij er voor u. Natuurlijk kunt u ook eerst vrijblijvend vragen om een advies op maat. We zijn hiervoor bereikbaar via de telefoon en ons online contactformulier.

parket schuren in Hillegom

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Kies de mooiste vloerafwerking

Voordat we uw geschuurde houten vloer opleveren, zorgen we natuurlijk eerst voor een nette afwerking. We brengen een coating aan van lak, olie of hardwax naar keuze. Elk product beschikt over zijn eigen voordelen en uiteraard zijn deze parket beschermers verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en tinten. De coating zorgt ervoor dat het parket er weer nieuw uitziet en dat hij niet zo snel opnieuw kan beschadigen. Afhankelijk van het type afwerking brengen we het beschermende product aan in één of meer lagen. De beschikbare opties tonen we u graag middels onze kleurenwaaiers.

Met een 9,5 beoordeeld door onze klanten

Gemiddeld krijgen we een 9,5 van onze klanten, wat zeker aangeeft dat we op de goede weg zijn. Ook voor u verzorgen we heel graag een houten vloer renovatie naar volle tevredenheid. Natuurlijk bent u bij ons verzekerd van een goede aankoop en van diverse handige garanties. Parket Schuren Hillegom beschikt over het CBW-keurmerk en gaat altijd voor de hoogste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Maak vandaag nog een renovatie-afspraak voor uw houten vloer!

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button